Agenda

A l'ombra del III Reich, de Francesc Xavier Bosch

Presentació de llibre

Presentació del llibre "A l'ombra del III Reich", a càrrec de l'autor.

Podeu llegir l'article sobre aquesta obra publicat a la secció de Cultura del  diari El Punt Avui el 20 de juliol de 2020. Us avancem un fragment:

L’autor ha estructurat aquest llibre de memòria històrica en tres línies, la primera de les quals arrenca a partir del 1936, quan la República Espanyola rep un cop d’estat i el país entra en una llarga guerra de tres anys. Bosch relata com el front avança per les rodalies i acaba arribant a la població i com aquesta passarà a formar part de la dictadura franquista. És a la tercera part que aprofundeix en les relacions hispano-alemanyes en l’àmbit de la població guixolenca. És aquí on Bosch parla explícitament de la implantació de l’Hogar Auxilio Social Alemán, una institució ubicada al xalet Cases de Sant Pol, al terme municipal de Sant Feliu de Guíxols, a tocar de s’Agaró.

 

Nota:

Totes les activitats es faran a la Sala Roberto Bolaño, amb inscripció prèvia i aforament limitat. I seguint les condicions de seguretat bàsiques aprovades pel Procicat: mascareta, higiene de mans i distància de seguretat

Documents relacionats:

A l'ombra del III Reich

Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tel. 972358033

biblioteca@blanes.cat

HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 h (la sala infantil tanca a les 20 h)
Dissabtes, de 10 a 14 h

SEGUEIX-NOS!