És notícia

Obrim amb cita prèvia!

Obrim!

L’Ajuntament de Blanes ha fixat el 28 de maig per a l'obertura parcial de la biblioteca, garantint així el compliment de les mesures per a la protecció de la salut previst en el Pla de desescalada.

No obstant això, la bústia de devolució situada a la façana, fins ara precintada, s'obrirà un dia abans, dimecres 27 de maig.

De moment, els únics serveis que es podran donar seran el préstec i devolucions de documents,les consultes bibliogràfiques i la consulta de documents exclosos de préstec.

• Préstec de documents (amb cita prèvia)
• Devolució de documents. Preferentment a la bústia (sense cita prèvia) o bé presencialment (amb cita prèvia)
• Consultes bibliogràfiques (per telèfon i/o correu electrònic)
• Consulta de documents exclosos de préstec. Hem preparat un espai per a fer consultes de documents exclosos de préstec. Temps màxim de consulta: 1 hora

 

La sol·licitud de cita prèvia es podrà realitzar a travès de:

  • Formulari de la web de l'Ajuntament de Blanes, indicant "Biblioteca" en el camp "Oficina"
  • Correu electrònic: biblioteca@blanes.cat
  • Telèfon: 972358033

Per a ajudar-vos a consultar el catàleg ARGUS i realitzar les vostres peticions de documents, els Serveis Digitals del Servei de Biblioteques de la Generalitat ha elaborat aquest tutorial consultable en línia.

Tutorial d'ús ARGUS



En aquesta primera fase d'obertura no es permetrà el lliure accés a les col•leccions, la consulta i lectura en sala i la utilització dels ordinadors de la biblioteca. Romandran tancades al públic totes les sales a excepció del vestíbul i no podran dur-se a terme activitats culturals, activitats d'estudi en sala o de préstec interbibliotecari.

A les dependències de les biblioteques s'instal•laran mitjans informatius sobre les mesures higièniques i sanitàries per al correcte ús dels serveis bibliotecaris, es marcaran els itineraris que hauran de seguir els usuaris, així com la distància interpersonal entre ells, que serà de, al menys, 2 metres, per rebre els serveis assenyalats.

Per la seva banda, els usuaris que vinguin a la biblioteca a recollir i/o retornar documents amb cita prèvia hauran de portar posada la mascareta obligatòriament.

L'horari serà visible a l'entrada de la biblioteca i serà, en tot cas, de matí ( de 10:00 a 14:00 h) i tarda ( de 16:30 a 20:30 h) de dilluns a divendres, amb un tancament al migdia per dur a terme les necessàries tasques de neteja i desinfecció en el canvi de torn . A les dependències de la biblioteques s'instal•laran cartells i altres documents informatius sobre les mesures higièniques i sanitàries per al correcte ús dels serveis bibliotecaris.

 





 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h. (la sala infantil tanca a les 20:00 h.)
Dissabtes de 10.00 a 14.00

CONTACTE

Passeig de Catalunya, 2

17300 Blanes

Tf. 972358033

biblioteca@blanes.cat

SEGUEIX-NOS!