Biblioteca Municipal de Cassà de la Selva Cassà de la Selva

HORARIS

Matins: dimecres, dijous i dissabte de 9.30 a 13h
Tardes: de dilluns a divendres de 15.30 a 19.30h

CONTACTE

C. del Molí, 9

17244 Cassà de la Selva

Tf. 972462820

biblioteca@salagala.cat

SEGUEIX-NOS!
Participa de les activitats programades!

AGENDA

Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

En contínua evolució

En contínua evolució

Aquest llibre ens acosta a la teoria de Darwin i ens ajuda a entendre millor qui som i d’on venim.

¡Préparate!

¡Préparate!

Vera tiene nueve años y lo único que quiere es dejar de sentirse un bicho raro, lo que no es fácil para una niña rusa que vive en un barrio residencial de las afueras. Todos sus amigos viven en casas lujosas y sus padres pueden comprarles los juguetes de moda y enviarlos a los mejores campamentos de verano. La madre de Vera no puede permitirse ese tipo de gastos, pero hay un campamento que sí se ajusta a su humilde presupuesto: el de la comunidad rusa.

L'avi Carmelo

L'avi Carmelo

A L’avi Carmelo Dani Torrent ret homenatge al seu avi, amb un relat i unes il·lustracions que transmeten nostàlgia pel passat. Amb un llenguatge evocador, metafòric i subtil, aborda amb delicadesa el pas del temps, la transició de la infància a l'etapa adulta i l'absència inevitable d'un ésser estimat que roman al record.

Jefferson: operació Simone

Jefferson: operació Simone

Una nova investigació per a en Jefferson! Quatre anys després d’aquell viatge memorable al país dels humans, la vida passa tranquil·la per a l’eriçó Jefferson. Fins que un bon dia rep una trucada del seu amic, el porc Gilbert. Quan descobreixen que la simpàtica conilleta Simone ha desaparegut, els dos amics s’afanyen a seguir-li el rastre... Per trobar-la hauran de vèncer un munt de dificultats. Tornem al món d’en Jefferson amb una nova novel·la policíaca.

La reina a la cova

La reina a la cova

Un conte de fades modern. Un món fantasmagòric, ple de màgia i imaginació, un cant a la llibertat i a l’amor entre germanes.

Mais où est Momo? : un livre où l'on cherche son chien

Mais où est Momo? : un livre où l'on cherche son chien

Depuis sa parution en 2018, Mais où est Momo ? Un livre où l’on cherche son chien a conquis son public. Plus de 11500 exemplaires vendus en France ! Momo a un nouveau petit compagnon, Boo. Retrouvez-les dans ce nouveau livre : un imagier photographique et un livre-jeu où il faut retrouver Momo et Boo et plein d’objets cachés dans le décor d’une plage, au bord d’un lac, dans la forêt… Du départ de la maison à la nuit sous la tente, voyagez et jouez avec Momo et Boo !

La màgia de llegir en veu alta

La màgia de llegir en veu alta

En una era dominada per internet, les noves tecnologies i la immediatesa, la periodista nord-americana especialitzada en literatura infantil Meghan Cox Gurdon demostra que la lectura –i en especial la lectura compartida—és un recurs extraordinari a l’hora de millorar les capacitats intel·lectuals i afectives d’infants i d’adults, i de refermar els vincles familiars i socials.

Roaming

Roaming

Zoe y Dani planean reencontrarse en el lugar que siempre han querido visitar: ¡Nueva York! A última hora se les une Fiona, un espíritu libre que pronto amenazará con arruinarles el viaje y puede que algo más… El inesperado florecimiento de un romance abrirá fisuras que pondrán a prueba una amistad de largo recorrido, dejando a sus protagonistas atrapadas en ese lío que supone descubrir quién eres cuando aún no estás seguro de a dónde vas.

Lletres que parlen

Lletres que parlen

Des d’una perspectiva interdisciplinària i un rigor científic màxim, els autors ofereixen una visió general i nova sobre els orígens de la llengua catalana i sobre els més antics testimonis escrits que s’han pogut identificar fins ara. Un recorregut emocionant que ens farà replantejar els veritables motius de l’aparició del català escrit. En definitiva, una visió totalment nova, exposada de forma planera, i no sense una fina ironia.

Un elefant a la sala d'estar

Un elefant a la sala d'estar

Després de la mort de la Rosa, les persones que més se l’estimaven ens parlen d’ella a partir de la petjada que els ha deixat. El paper que tenia a les seves vides, les contradiccions íntimes, les diferents maneres d’afrontar el dolor, la culpa o l’estigma social del procés de dol. El resultat és un mosaic de records que obren el món que porten amagat dins de cadascun d’ells. Però també dins nostre. Perquè tothom tenim una pèrdua que ens ha deixat cicatrius.

Consum preferent

Consum preferent

Amb una veu descarnada i sense filtre, les pàgines de Consum preferent van plenes d’un humor càustic que funciona igual com a sàtira i com a flagell, i amb una proposta lingüística atrevida al servei d’una narració mordaç i autodestructiva. Andrea Genovart debuta amb aquesta novel·la que fa de mirall ètic i sentimental del món que ha de venir, amb una mirada plena de ràbia contra una societat que ens ultrapassa però, sobretot, plena d’un desig incontestable d’insistir.

La memòria del buit

La memòria del buit

Memòria del buit ens explica la llegenda del despietat Samuele Stocchino, el tigre d’Ogliastra, el bandit més buscat de Sardenya. Després de tornar de la Primera Guerra Mundial convertit en heroi, la venjança contra aquells que l’hi han pres tot el porta a transformar-se en un assassí fugitiu. Però en Samuele també estima: protegeix la seva família de l’amenaça dels cacics locals i està enamorat de la Mariangela.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.