Biblioteca Maria Corominas Cassà de la Selva

HORARIS

Horari de setembre a juny:
Matins: dimecres, dijous i dissabtes, de 9.30 a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 a 19.30 h
Horari de juliol i agost:
Matins: de dilluns a divendres, de 9 a 13 h
Tardes: dimarts i dijous, de 15.30 a 19.30 h
La Biblioteca romandrà tancada el dissabte 29 de juny i el divendres 16 d'agost.

CONTACTE

C. del Molí, 9

17244 Cassà de la Selva

Tf. 972462820

biblioteca@salagala.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Un any al nostre jardí

Un any al nostre jardí

En aquest preciós conte, acompanyarem l’Alba i en Bernat al llarg d’un any i observarem com canvia el seu jardí en cada estació. I també descobrirem, és clar, les divertides activitats que poden fer en cada moment: des de refrescar-se a l’estiu fins a jugar amb la neu a l’hivern, passant per torrar castanyes al foc a la tardor o organitzar pícnics amb els amics a la primavera.

La ciutat del futur

La ciutat del futur

Descobreix les fascinants iniciatives que es duen a terme a diferents ciutats del món per esdevenir sostenibles. La Teresa ho té clar: els joves han d’impulsar l’acció climàtica. Ella també vol ajudar a construir la ciutat del futur. I farà un viatge per conèixer projectes innovadors d’arreu del món pensats per fer front al canvi climàtic.

Petits poemes de casa

Petits poemes de casa

Un poemari inspirat en els objectes de casa. Poemes que ens parlen de les coses senzilles, evoquen jocs d’infància, certa nostàlgia, records, quotidianitat i humor, construïts amb versos lliures i estructures variades amb molt de ritme.

L'ampolla de la sort

L'ampolla de la sort

Arran d’una tempesta terrible de llamps i trons, en Jack, un noi de deu anys, naufraga en una illa misteriosa i aparentment deserta. Sembla condemnat a quedar-s’hi per sempre, però, amb l’ajuda d’un nou amic i del llibre d’encanteris d’una bruixa, trama un pla d’allò més esbojarrat per tornar a casa. Però no havia comptat amb els taurons, les balenes, els monstres marins i els pirates!

La casa dels ratolins: el museu

La casa dels ratolins: el museu

Endinsa’t en el món en miniatura de LA CASA DELS RATOLINS, una casa que no s’assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SÚPER tímid. La Júlia és SÚPER curiosa. Junts viuen una pila d’aventures a LA CASA DELS RATOLINS.

Si plores com una font

Si plores com una font

El narrador, mirant d’animar un cuc de terra d’aspecte trist, acaba provocant el seu plor. Per aconseguir que se senti més bé, comença a pensar en tot el que es pot fer amb les llàgrimes com, per exemple, coure amb elles la pasta, rentar-se les dents o apagar un foc. Tothom plora: els oficials de policia, les jugadores de futbol, els superherois, els gossos… Fins i tot les roques ploren!

El feminisme és per a tothom

El feminisme és per a tothom

Què és el feminisme? “Dit de manera senzilla, el feminisme és un moviment que vol posar fi al sexisme, l’explotació sexista i l’opressió.” Així comença El feminisme és per a tothom, una introducció breu i accessible, on bell hooks exposa la naturalesa del feminisme i la seva promesa positiva d’eliminar el sexisme, l’explotació sexista i l’opressió.

Estimada desconeguda

Estimada desconeguda

Aquesta és una història sobre una decisió difícil. Sobre mutacions físiques i límits que es desborden. La crònica d'un periple mèdic i un intent de despullar d'eufemismes i tabús la indústria de la reproducció assistida. Una exploració del dol genètic i de les contradiccions que claven els ullals. Una escaleta perquè ascendeixin altres històries subterrànies. I, sobretot, una invitació a pensar plegades el nostre futur.

Gossos salvatges

Gossos salvatges

Un grup d'adolescents sobreviuen com poden en un món destruït per la crisi global, les bandes criminals i l'escassetat d'aliments enmig de les runes i de mil perills mortals que els assetgen a cada cantonada. En aquest escenari, la Duna es retroba amb el seu germà bessó, a qui creia mort des de feia molts anys. Però el noi viu amb una violenta banda d'assassins...

La història dels vertebrats

La història dels vertebrats

El que hauria d'haver estat el dia més feliç a la vida de la narradora d'aquesta novel·la es converteix en l'inici d'una història de bogeria. L'ansietat se n'apodera i el pes del món cau sobre les seves espatlles per partida doble: ha de cuidar els seus bessons nounats i donar veu política als que han confiat en ella.

Criatures nocturnes

Criatures nocturnes

Quan el propietari del pis on viu la Kiara li notifica l’augment del lloguer, el món se li capgira de manera precipitada. Mentre suplica al seu germà, Marcus, que trobi una feina per ajudar-la i s’encarrega d’en Trevor, un veí de nou anys abandonat per la seva mare, la Ki busca com sortir-se’n. Però quan les decisions que pren la duguin a ser el testimoni clau en una trama de corrupció policíaca, es veurà immersa en una tempesta mediàtica que assolarà la seva vida.

Benvolgut imbècil

Benvolgut imbècil

Despentes aborda la relació per missatges directes entre dos personatges en guerra: Rebecca, una famosa actriu de cinquanta anys que lluita contra la discriminació per edat en la indústria del cinema, i Oscar, un cretí de manual que fa d’escriptor i usa les xarxes com si foren clavegueres per fer aflorar la seua notorietat. Però també és la història de Zoé, la jove treballadora d’aquest últim que l’acusa d’assetjament sexual en el seu blog.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.