Biblioteca Ramon Bordas i Estragués Castelló d'Empúries

HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous, de 9.30 a 13.30 h; dissabtes, de 10 a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

La lladre de llibres

La lladre de llibres

La Liesel va començar la seva carrera de lladre als nou anys. Tenia gana, robava pomes, però el que més li interessava eren els llibres. El primer fou el que havia caigut a la neu al costat de la tomba on acabaven d'enterrar el seu germà, quan anaven cap a Molching, on els esperaven els seus pares adoptius.

Solito

Solito

Quan en Javier tenia nou anys li van dir que podia començar el «viatge». Dies després va deixar la petita vila d’El Salvador i es va dirigir cap a Guatemala. Després vindrien Mèxic i, finalment, la frontera dels Estats Units, on l’esperava la seva mare, que feia anys que no veia, i el seu pare, de qui no se’n recordava.

Perspectives

Perspectives

Florència, segle xvi. El pintor Pontormo apareix assassinat. Al seu taller s’hi troba un quadre obscè que representa Maria de Mèdici, filla del duc de Florència. Vasari, la mà dreta del duc, dirigeix la investigació. ¿Qui és l’assassí i qui va fer el quadre? ¿Quin ha estat el mòbil de l’assassinat?

La última función

La última función

Un grup d'amics jubilats encara recorda la tarda d'aquell diumenge de gener de 1994, en què un Tito Gil madur va fer la seva aparició al bar del poble, a la Serra de Madrid. El nen prodigi, la gran promesa teatral que semblava haver triomfat als escenaris de la capital, tornava a la seva vila natal.

Ofert a les mans, el paradís crema

Ofert a les mans, el paradís crema

La Rita viu a la Colònia, dalt d’un cim on homes cansats buiden una mina a punt d’esgotar-se. Des d’allí, contempla el poble enfonsat a la vall, i els boscos que, tot d’una, comencen a cremar. En Líton, que va créixer a ciutat, apaga el foc amb la resta de joves del Servei.

El secreto de la asistenta

El secreto de la asistenta

Després de ser acomiadada, Millie comença a treballar d'assistenta a l'àtic dels Garrick. El matrimoni és força peculiar: Millie només tracta amb Douglas, el marit, ja que la seva dona Wendy sempre és a l'habitació de convidats. Douglas li insisteix que no se la molesti.

Cèlia Palau

Cèlia Palau

Cèlia Palau deixa la família i la colònia tèxtil, amb la ferma voluntat de construir la seva vida de manera independent. Enfrontada als avatars de la vida, la submissió de la qual volia alliberar-se, serà una tenalla permanent que l'amenaçarà.

Bocabesada

Bocabesada

Una història on apareixen un col·laborador televisiu atractiu i intel·ligent; un matrimoni amb més de cinquanta anys compartits on plana l'ombra de l'Alzheimer; una jove empresonada pel pes dels seus errors, i una actriu que mataria pel paper de la seva vida.

Com un batec en un micròfon

Com un batec en un micròfon

Amb el carnet de conduir acabat d’estrenar, la Gabriela puja a passar l’estiu al poble de l’avi. És el dia de Sant Joan, i al cap li reverberen l’espessor d’una ressaca i la lleugeresa de saber que, tard o d’hora, les amigues li perdonaran que ahir desaparegués amb la cita d’una d’elles.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.