Biblioteca Ramon Bordas i Estragués Castelló d'Empúries

HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Lo que la nieve susurra al caer

Lo que la nieve susurra al caer

Mentre la neu cau en silenci, Hunter i Willow descobriran que el destí no sempre té l'última paraula i que els moments, bons o dolents, ens van convertint en tot allò que som. De vegades, només cal escoltar el cor per trobar-se un mateix. I hi ha amors d'hivern, capaços de sobreviure al desglaç i convertir-se en cançons eternes.

No huyas

No huyas

En sortir de l'institut, Amala Cavalcante s'adona que un home la segueix i, just quan vol obrir la porta de casa seva, es desmaia. Quan es desperta, sent un dolor molt agut a l'espatlla: hi té cargolat un cable que l'uneix a la paret i que li permet desplaçar-se per una cambra desconeguda.

L'última nit al Telegraph Club

L'última nit al Telegraph Club

La Lily Hu, de disset anys, no recorda quan va començar a preguntar-se qui era. Però la resposta floreix quan camina amb la Kathleen Miller sota el rètol de neó intermitent d’un club del barri xinès de San Francisco. Els Estats Units del 1954 no són un lloc segur perquè dues noies s’enamorin. La caça de bruixes maccarthista afecta tots els sospitosos de simpatitzar amb idees alliberadores.

Tres enigmas para la Organización

Tres enigmas para la Organización

Barcelona, ​​primavera del 2022. Els membres d'una organització governamental secreta s'enfronten a la perillosíssima investigació de tres casos que potser estiguin relacionats entre si: l'aparició d'un cos sense vida a un hotel de la Rambla, la desaparició d'un milionari britànic al seu iot i les finances singulars de Conservas Fernández.

Els murs invisibles

Els murs invisibles

Un volum autobiogràfic que és, alhora, la crònica d’una mort anunciada, un relat de formació sobre el pas a l’edat adulta i un cant a l’amistat. També és un homenatge a tot un món que creix als marges i a les relacions forjades fora de les convencions imperants, en una societat tan conservadora com la vigatana.

Un verdor terrible

Un verdor terrible

L'aventura de la ciència convertida en literatura. Les narracions incloses en aquest llibre singular i fascinant tenen per fil conductor la ciència, amb les seves recerques, les temptatives, els experiments i els canvis que introdueix al món i en la nostra percepció quotidiana.

La companyia dels llops

La companyia dels llops

Carter va crear un imaginari únic que no ha deixat d’expandir-se. Els contes de fades no han tornat a llegir-se mai de la mateixa manera, després d’ella. Aquesta antologia ofereix una mostra completa, per primera vegada en català, de la seva fulgurant trajectòria.

Nena, dona, altres

Nena, dona, altres

Una lectura imprescindible sobre la feminitat i l´Anglaterra contemporània. Una novel·la impressionant i ferotge sobre les vides de les dones negres britàniques, les seves lluites, dolors, alegries, anhels i amors. L´estil d´Evaristo és apassionat, afilat, ple d´energia i humor.

Nosotros no ahorcamos a nadie

Nosotros no ahorcamos a nadie

Una novel·la sobre l'amistat de dos ancians. Una reflexió profunda i deliciosa sobre l'art de narrar i de llegir i sobre l'exercici de la traducció. Un homenatge al conte com a gran gènere literari.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.