Biblioteca Comtat de Cerdanya Puigcerdà

HORARIS

HORARIS
Matins: dimarts, dijous i dissabte de 10.00 a 13.30 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h.

CONTACTE

C. del Claustre, 12

17520 Puigcerdà

Tf. 972880304

biblioteca@puigcerda.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

Vertical

Vertical

Ximo Abadia, l’autor de Vertical, té dues passions: la il·lustració i l’escalada. La suma de totes dues es tradueix en l’edició d’aquest llibre. Un àlbum il·lustrat informatiu sobre la història de l’escalada. Ens parla de fites importants i personatges fonamentals de la història de l’alpinisme, explica conceptes bàsics sobre aquesta pràctica i aborda la presa de consciència sobre la sostenibilitat de l’escalada.

A casa teníem un himne

A casa teníem un himne

La Remei i la Marga són germanes, l’Erne és la seva mare i viu a la Toscana. Tres dones distanciades i diferents, amb aspiracions i experiències dispars però que hauran d’aprendre a entendre’s i a comunicar-se. Lluitaran per retrobar-se després que es desveli un secret familiar que va marcar definitivament la vida de totes tres. Secrets familiars, tries vitals i oportunitats perdudes.

El Secret de la vida eterna : tot el que sabem per viure més i millor

El Secret de la vida eterna : tot el que sabem per viure més i millor

Des de sempre, la humanitat ha perseguit una forma de vèncer el pas del temps. Però no ha estat fins al segle XXI que la ciència ha avançat prou per poder fer realitat aquest somni. Per primer cop entenem per què amb l'edat se'ns degrada el cos i, gràcies a això, hem començat a desenvolupar eines que actuen sobre els mecanismes biològics de l'envelliment. Vol dir que hem descobert el secret de la vida eterna? És realment possible mantenir-se jove per sempre?

Se tiene que morir mucha gente

Se tiene que morir mucha gente

Novel·la actualíssima que narra amb molta ironia la història de quatre amigues que hauran d’enfrontar-se a una vida que no és la que esperaven. Bárbara, una assistent de guió, viu amb Maca, una aspirant a actriu, aviat s’unirà Elena que acaba de deixar el seu marit i Fabiola, una “influencer” en hores baixes. Totes elles hauran d’assumir que la vida que ensenyen té poc a veure amb la realitat.

Leche, fermento y vida: cómo el queso artesano cambió mi visión del mundo

Leche, fermento y vida: cómo el queso artesano cambió mi visión del mundo

Una entusiasta defensa del formatge artesà com estil de vida i vincle cultural que contribueix a fer un món millor. D’aparença senzilla i humil, aquest aliment ancestral amaga una enorme riquesa que aquest llibre ens ajuda a descobrir. Ens mostra el sentit vital que hi ha darrera la producció artesanal i ens guia a través de zones rurals per conèixer els formatgers i els seus secrets.

La Fi de l'abundància : creixement sostenible o decreixement estable?

La Fi de l'abundància : creixement sostenible o decreixement estable?

Quins són els camins per resoldre la crisi climàtica? Els canvis no poden ser només tecnològics si no que cal afegir propostes econòmiques, fiscals i financeres i promoure canvis conductuals de la societat que suposin ajustar el consum a les necessitats de la ciutadania i no fer un ús excessiu de materials ni de serveis. Un plantejament diferent, racional i raonat que ofereix al lector un nou punt de vista.

Palestina: de los acuerdos de Oslo al apartheid

Palestina: de los acuerdos de Oslo al apartheid

Palestina fa un repàs exhaustiu a l’evolució del conflicte des dels “Acords d’Oslo” de 1993, que van suposar un punt d’inflexió a les relacions entre àrabs i israelians, explora els posicionaments dels principals actors de l’escenari internacional i Orient Mitjà i exposa les demandes dels palestins i la difícil situació a Cisjordània i la franja de Gaza

Et vaig donar els ulls i vas mirar les tenebres

Et vaig donar els ulls i vas mirar les tenebres

Amagat entre muntanyes, en algun lloc remot de les Guilleries hi ha el mas Clavell, agafat a la terra com una paparra. Una casa habitada per dones on un sol dia conté segles de records. Aquests dones, avui, preparen una festa. Una novel·la que és un doll d’històries de llum i foscor, de vida i mort, d’oblit i memòria, de realitat i fabulació.

Stefan Zweig: vida y obra de un gigante de la literatura

Stefan Zweig: vida y obra de un gigante de la literatura

Stefan Zweig fou un dels escriptors més populars del segle XX, en aquest llibre es reconstrueix la seva trajectòria vital i intel·lectual a partir de testimonis d’amics, coneguts i d’una ingent correspondència epistolar. El resultat és un retrat complex que inclou el comentari de les seves obres més famoses emmarcades a l’època en què van ser escrites.

Els Hereus : un retrat proper de la fractura racial a Sud-Àfrica

Els Hereus : un retrat proper de la fractura racial a Sud-Àfrica

L’any 1994 l’últim règim del món explícitament segregacionista es va esfondrar. Dècades després, el país segueix dividit, incapaç de superar la disfunció social que ha heretat i que condemna els seus ciutadans a la desigualtat. Com podem deixar anar el nostre passat, com a individus i com a països? Com s’han de pagar els deutes històrics? A través de les vides de tres sud-africans corrents Eve Fairbanks mostra el costat humà del conflicte.

Emperador de Roma

Emperador de Roma

Mary Beard segueix els passos dels emperadors romans: a casa seva, a les carreres i als seus viatges, ens presenta les seves esposes, les seves amants, els seus rivals, els seus esclaus, bufons i soldats. Des de Juli Cèsar fins Alexandre Sever sense oblidar els conegudíssims Cal·lígula, Neró o Marc Aureli. Qui foren, com van governar, com els recordem?

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.