Biblioteca Soledat Ridaura i Feixas Sant Hilari Sacalm

HORARIS

Tardes: de dilluns a divendres de 2/4 de 4 a 2/4 de 8
Matins: dimecres i dissabte de 10 a 1 del migdia

CONTACTE

Pl. del Doctor Gravalosa, 4

17403 Sant Hilari Sacalm

Tf. 972868008

biblioteca@santhilari.cat

SEGUEIX-NOS!
Et recomanem:

CATÀLEG ARGUS

El día que conocí a Bin Laden - volum 2

El día que conocí a Bin Laden - volum 2

Dos joves de Vénissieux se'n van anar a Afganistan el 2001 a un camp d'entrenament d'Al-Qaeda. Allà es van trobar i van conèixer a Osama Bin Laden. Però els atacs de l'11 de setembre van frustrar els seus plans.

Ahir al vespre

Ahir al vespre

S'apropa la nit de Nadal, aviat es farà fosc i tots els veïns de l'edifici començaran a fer els seus preparatius. Així van desfilant diferents habitants: la senyora Ratolí, el senyor Guineu, el senyor Cabra Blanca amb el gat negre de la cafeteria Safata Platejada, el senyor Conill Blanc... i interactuen entre ells.

En plena noche

En plena noche

Pot una nit marcar el destí dels que la van viure? Han passat més de vint anys des que en Diego Letamendia, estrella del rock en declivi, va actuar per última vegada al seu poble natal, Illumbe. Aquella va ser la nit del final de la seva banda i el seu grup d'amics, i també la de la desaparició de Lorea, la seva xicota. La policia mai va resoldre el cas. Quan un dels membres de la banda mor en un incendio estrany, en Diego torna a Illumbe. És possible que els dos fets estiguin relacionats?

El poder de l'amulet

El poder de l'amulet

A la vall de Blim està passant una cosa increïble... L'Abi, un ocell femella que habitualment dorm a les branques de les sequoies, es desperta de sobte convertida en una nena. I sembla que no és l'única: l'Èric, la Cloe, la Yuna i el Nico també eren animals. Ara són éssers fantàstics amb una missió: aturar els plans del malvat mag Otto. Que ho aconsegueixin depèn del poder dels seus amulets, però també de la seva valentia. Ells són els Magic Animals.

El llibre de les cases

El llibre de les cases

La narració fragmentada de la vida d’un home, de les seves amistats, els amors, les decepcions, la poesia que l’acompanya, la història familiar. És el compendi dels seus últims cinquanta anys a través de les cases que ha habitat, dels espais que el configuren.

Ronia: la filla del bandoler

Ronia: la filla del bandoler

La nit que va néixer la Ronia, els trons ressonaven a les muntanyes i un llamp va partir per la meitat el castell dels bandolers. El pare de la Ronia, un lladre de pell molt dura, es trenca davant la decisió de la seva filla, que abandona la casa i la família per entendre la seva història. La Ronia lluita per la veritat i l'amistat.

Todo vuelve

Todo vuelve

Tot el que l'Aura Reyes necessita és continuar viva deu minuts més. No és una tasca fàcil. Les altres són quatre, són més fortes i ella ―una figura acorralada al pati de la presó― mai ha sabut defensar-se massa bé. O potser si. Perquè l'Aura ha de recuperar a les seves filles. També a les seves amigues. I per això ha traçat un pla que comença en deu minuts. Així que no. No té cap intenció de morir avui. Deixar-se atrapar no és una opció.

Psalm per als construïts en Terres Salvatges

Psalm per als construïts en Terres Salvatges

Fa segles que els robots de Panga van adquirir consciència de si mateixos i van abandonar les eines; segles que van anar-se'n, massivament, a vagar per les Terres Salvatges, sense ser vistos mai més; segles que el seu record es va esvair entre el mite i la llegenda urbana. Un dia, la vida d'uni mongi del te es capgira amb l'arribada d'un robot, que és allà per fer honor a l'antiga promesa de comprovar què feia la humanitat.

Mares, pares i més: apunts sobre la meva família real i literària

Mares, pares i més: apunts sobre la meva família real i literària

Siri Hustvedt reprèn els temes que han marcat la seva trajectòria —la misogínia, la influència de l’entorn, la crítica al biologisme, la maternitat, les relacions i els abusos de poder, el silenciament de les dones, el poder de l’art—. Però aquest cop, recorre a la memòria personal i familiar i a la seva pròpia experiència com a escriptora.

Que s'apartin els lletjos!

Que s'apartin els lletjos!

Jo no sé vosaltres, però jo estic farta d'aguantar. Aquest cop hi haurà motius perquè la Jade i les seves amiguetes ens tinguin por. He reunit tots els nois i noies del col·le que no vol ningú per formar el Club dels Rars, i estem superdisposats a fer-les patir! Ha arribat l'hora de la revenja dels rars!

Dos

Dos

Quan coneix a l'Antoine Carmontel, que acaba de tornar del front, la Marianne Segré té vint anys i només pensa en divertir-se. Filla d'un conegut pintor i una rica hereva, s'encapritxa del jove i en poc temps es converteixen en amants, tot i que el seu amor no es recíproc. Quan es cases, l'Antoine inverteix la seva herència en una fàbrica de paper, a la que hi dedica els seus esforços, mentre es fa amant de la germana petita de la Marianne.

Els Bandolaire

Els Bandolaire

La Vilja va de vacances a casa de l'àvia amb els seus pares i la seva germana. Tot d'una, una furgoneta els barra el pas i segresten la nostra protagonista. Els raptors són els Bandolaire, una família d'estrafolaris lladres de llaminadures i xocolatines.

logotip Regira

El repositori cooperatiu de la Diputació de Girona permet consultar, en accés obert, les col·leccions digitalitzades de biblioteques, entitats, institucions i empreses de les comarques gironines que s’hi adhereixen.