A l'hemeroteca digital de la biblioteca de Cassà de la Selva es poden consultar les revistes Llum i Guia, Ecos Juveniles, Drecera i Circulars. 

Llum i Guia: el mes de juny de 1944 arribava per primer cop a les llars cassanenques la revista Llumiguia. Eren quatre fulls ciclostilats que estaven escrits íntegrament en castellà i que en plena postguerra obrien una ruta que ha permès que la revista al llarg de tot aquest temps hagi esdevingut l’element de referència clau en la comunicació local.
Les seves pàgines han servit de mitjà de transmissió de la informació generada des de la societat civil i de l’actualitat de manera continuada durant tot aquest període reflectint el canvi social, humà, econòmic i polític de Cassà de la Selva.

Ecos Juveniles: era una revista editada pel Colegio Politécnico Cassanense, escola privada laica que era coneguda popularment com a Escola Vilaret. Aquesta revista es va publicar durant tres anys, des del mes de novembre de l’any 1903 fins al mes de juny de 1906, sota l’impuls de la seva directora, Pilar Vilaret. La seva periodicitat era mensual. Varen aparèixer 32 números, de 16 pàgines, sota un format de mig foli. La redacció estava situada al carrer Marina, número 6 de Cassà de la Selva. Hi ha escrits realitzats pels mestres, pels alumnes, pels pares dels alumnes, per cassanencs que intervenien en la vida cultural del poble i per col•laboradors de Llagostera. La llengua utilitzada era la castellana tot i que es publicaven poesies també en català. Una col•lecció completa de Ecos Juveniles es conserva a l’Arxiu Municipal de Cassà de la Selva.

El Brollador és una revista d'informació local i cultural, portaveu primer de l'Associació de Veïns de Caldes de Malavella (1976). Més endavant, a partir del número 17-18 de novembre-desembre de 1977, el publiquen conjuntament amb l'Associació de Veïns de Cassà de la Selva.