La Biblioteca compta amb una hemeroteca digital formada per 14 títols, des de 1903 fins el 2006.

Chut es va publicar del 30/10/1947 al 24/11/1949. En total, són 108 números. Va sortir per tractar temes futbolístics, però al cap de pocs números començà a incloure informació local. La publicació, de fet, es va reconvertir en el Setmanari Àncora, que va incloure durant temps una pàgina amb el nom de Chut dedicada al futbol.

Àncora, setmanari de la Costa Brava, va aparèixer per primer cop l'1/12/1949, amb el núm. 109 (els anteriors són els de Chut) i es continua publicant en l'actualitat. Dedicada a la informació local (i esmentant també algunes notícies de les dues altres poblacions de la Vall d'Aro: Santa Cristina d'Aro i Castell-Platja d'Aro), és la font principal d'informació de què disposa Sant Feliu de Guíxols durant molts anys per conèixer les notícies de la ciutat. Per les seves planes han passat i passen nombrosos redactors i col·laboradors.

Els originals del Chut i l'Àncora es poden trobar a l'Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols; a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, els de l'Àncora. La web actual del Setmanari Àncora és: http://setmanariancora.cat

El Programa era un setmanari portaveu del partit republicà federal amb 3 èpoques que abasten del 1900 al 1934.

Ciutat nova era un setmanari polític en català dedicat sobretot a temes d'administració local, portaveu de la Lliga Regionalista i que es publicà entre els anys 1910 i 1919.

El Butlletí del Centre Excursionista Mar i Muntanya va aparèixer el gener de 1931. Mensual, en català i es repartia gratuïtament als seus socis. Editat pel mateix Centre Excursionista, fundat l'any 1931, precedent del Centre Excursionista Montclar de Sant Feliu de Guíxols i que funcionà d'una manera estable fins a la Guerra Civil espanyola.

El Boletín de la Agrupación Romea va aparèixer des de 1953 a 1958 amb un únic número per Nadal. Els primers números foren dirigits per Narcís Masferrer i Buixó, mestre, dibuixant, actor i director de teatre. Editada pel grup de teatre guixolenc Agrupació Romea, una de les agrupacions teatrals amateurs més conegudes de les comarques de Girona que estigué activa entre el 1901 i el 1960. El seu precedent és el butlletí de l'Agrupació Romea, dirigida en aquell moment per Benet Escriba, amb un primer número de l’any 1933.

L'any 1965 neixen dos butlletins Gol i Pre-JIC. Un editat en castellà per l'Ateneu Deportiu Guíxols, dirigit per Enric Descayre i dedicat al futbol. L'altre és un butlletí fet per joves del centre d'Acció Catòlica.

A principis de la dècada dels vuitanta apareixen publicacions locals diverses: Es corcó, Sant Feliu Informacions, Bim, Butlletí Radio Sant Feliu, L'inventari i El Municipi.