Dossier de premsa

La Jornada de la Tòfona es fa a Girona i a Pals

04 de febrer de 2014 | El Punt

La vuitena edició de la Jornada de la Tòfona de Girona organitzada per Girona Bons Fogons hi participen nou restaurants de ciutat i “aquest any apadrinem tres restaurants de Pals que celebren les seves primeres jornades de la Tòfona”. L'objectiu de les jornades es faran fins el dia és el d'ensenyar als clients “que la tòfona és un producte que tot i ser una mica car la repercussió que té en el plat és assequible”, assegura el president de Girona Bons Fogons, Toni Vallory. Els restaurants que participen a la jornada són: Ca Ros, Duc de l'Obac, La Calèndula, El Celler de can Roca, La Banyeta, la Riera, Massana, Occi, Tapes-23 i els tres de Pals que són el Sol Blanc, Sa Punta i Es Portal....

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/714133-la-jornada-de-la-tofona-es-fa-a-girona-i-a-pals.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesEconomia&utm_source=rss&utm_medium=mesEconomia&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona