Guies de lectura
Image

El calamar de potera, nou cicle gastronòmic a Pals

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

Els restaurants Sa Punta, Es Portal Hotel Gastronòmic, Pahissa del Mas Pou, Sol Blanc, Vicus i La Calèndula han presentat el nou calendari gastronòmic de la temporada de tardor i hivern 17/18 a Pals. La inclusió de les Jornades gastronòmiques del calamar de potera és una de les novetats d'aquesta temporada.

L'altra novetat és la presentació conjunta de tot el calendari gastronòmic de la temporada de tardor-hivern. El mes d'octubre estarà dedicat a les primeres Jornades del calamar de potera. Tot seguit, del 20 de novembre al 20 de desembre, es faran les IV Jornades Gastronòmiques l'angula del Ter i del Rec del Molí de Pals. Del 15 de gener al 15 de febrer es duran a terme les V Jornades...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2017/10/07/calamar-potera-nou-cicle-gastronomic/871657.html?utm_source=rss