Dossier de premsa

El calamar de potera, nou cicle gastronòmic a Pals

07 d'octubre de 2017 | Diari de Girona

Aquestes primeres jornades dedicades a aquest producte es desenvoluparan durant aquest mes d'octubre

Els restaurants Sa Punta, Es Portal Hotel Gastronòmic, Pahissa del Mas Pou, Sol Blanc, Vicus i La Calèndula han presentat el nou calendari gastronòmic de la temporada de tardor i hivern 17/18 a Pals. La inclusió de les Jornades gastronòmiques del calamar de potera és una de les novetats d'aquesta temporada.

L'altra novetat és la presentació conjunta de tot el calendari gastronòmic de la temporada de tardor-hivern. El mes d'octubre estarà dedicat a les primeres Jornades del calamar de potera. Tot seguit, del 20 de novembre al 20 de desembre, es faran les IV Jornades Gastronòmiques l'angula del Ter i del Rec del Molí de Pals. Del 15 de gener al 15 de febrer es duran a terme les V Jornades...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2017/10/07/calamar-potera-nou-cicle-gastronomic/871657.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona