Dossier de premsa

Pals, terra d'arròs i de vins

15 d'agost de 2011 | El Punt

Pals és coneguda i reconeguda pel seu arròs, que es fa al llarg dels camps de conreu de la seva plana des de fa molts segles. Fins i tot va assecar un estany per tenir més camps. Però des de fa una trentena d'anys, la vila medieval del Baix Empordà també té anomenada pels vins. No pas per la seva producció, com passa amb l'arròs, sinó per la fira que acull i que dóna projecció a les creacions de vins i caves dels cellers de Catalunya.

La Fira de Vins i Caves de Catalunya, creada per l'Associació d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava ara fa 31 anys amb caràcter itinerant pel Baix Empordà, s'ha convertit en un referent fix de Pals, amb el pati de Ca la Pruna com a escenari, durant la tempo...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/443322-pals-terra-darros-i-de-vins.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona