Dossier de premsa

De vocació, pastisser

20 de febrer de 2017 | El Punt | Paraules clau: Concursos , Escola Hostaleria , Salt

Amara Fofana va fer pastisseria a l'escola Pia de Salt i ara n'estudia a la d'hostaleria de Girona. Superant entrebancs personals, representarà l'escola en un concurs estatal

L'educació és un dret, però no tothom té les mateixes oportunitats ni tots les saben aprofitar. Un cas d'aprofitament, talent i dedicació el trobem en Amara Fofana, un saltenc de dinou anys que participarà, dimarts, en un concurs estatal d'estudiants de pastisseria. L'Amara, nascut a Salt, és fill d'immigrants gambians i membre d'una família molt nombrosa. No va obtenir el certificat d'ESO perquè els pares van enviar-lo a Gàmbia a estudiar l'Alcorà durant tres anys. Segons ha explicat el coordinador del programa de formació i inserció (PFI) de l'escola Pia de Salt, Oriol Ramon, centre on l'Amara va iniciar el seu retorn als canals formatius, és una pràctica molt habitual en algunes cultures,...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/16-educacio/1074149-de-vocacio-pastisser.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Flickr
Insta