« Tornar a la web de la Biblioteca Pública de Salt Iu Bohigas

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

Artalejo, Martí

Martí Artalejo i Costa (Salt, 1968)

Biografia

Martí Artalejo treballa com a freelance en projectes fotogràfics individuals i col.lectius, i en mitjants de comunicació, com per exemple el diari el Punt/Avui, el diari La Vanguardia i L´Agència Catalana de Notícies, (ACN). La seva obra s´ha exhibit en nombroses exposicions a Catalunya i a diversos països europeus i ha comissariat mostres de fotografia al Centre Cultural la Mercé (EMA) de Girona, a la Casa de Cultura les Bernardes de Salt "Les Bernardes Photo" i a la Diputació de Girona. Va participar en la IV Biennal d´Art de la Casa de Cultura de Girona.

Des de fa anys es professor de fotografia creativa en diversos cursos i seminaris. Ha ensenyat l´art de la fotografia en cursos a Catalunya, Espanya, Portugal, i en diversos països del Nord d'Africa i d'Europa. És professor de fotografia de viatges, de fotografia digital a l´INSPAI (Centre de la Imatge de la Diputació de Girona), professor i direcció de l´Escola de Fotografia de la Casa de Cultura les Bernardes de Salt, professor de fotografia creativa al Centre Cultural La Mercé´Escola/ d'Art de Girona (EMA) de l´Ajuntament de Girona. Des del 2008 també ensenya a l´Escola d´Audiovisuals ERAM de la Universitat de Girona (UdG).

És autor de fotografies en nombrosos llibres, entre els quals: Els masos fortificats de Salt (1991), La cultura no té fronteres (2004), Sacais Romi / Amb ulls de dona (2006) , Visions (2008), Salt pas a pas (2013).

Més informació

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal