« Tornar a la web de la Biblioteca Pública de Salt Iu Bohigas

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

Torrejón, Lydia

Lydia Torrejón (Girona, 1984)

Biografia

La cantant i compositora gironina i saltenca té arrels andaluses i extremenyes i el seu estil es mou entre el pop i la música espanyola, però des d'una perspectiva molt actual.

El seu professor de guitarra, Santi Fontclarà, va ser qui va descobrir el seu talent per cantar i qui la va animar també a enregistrar aquestes cançons a l'estudi de gravació que té a Sant Celoni.

La seva carrera musical va començar fent covers "a capella" a Youtube de temes de Pablo Alborán, Malú, Pastora Soler o el “A tu vera” de Lola Flores. Va ser el 2012 quan va grabar la seva primera maqueta "Contigo" i el 2014 presenta el seu segon disc-maquets "Mil batallas". El 2016 fitxa per la discogràfica PICAP i posa a la venta el disc "Mil batallas"

Alguns reconeixements a la seva trajectòria han estat: 3r premi del concrus "Eugenials" de cantants amateurs de Girona (2013), finalista de "Hit, la canción" (talent show de TVE) (2015), 2a posició del concurs "Fem2015" de la Bisbal d'Empordà (2015), semifinalista en el progama "Cazastars" de "Cazamariposas" (Telecinco i Divinity) (2015), 2n premi en el "Concurs de cançó de Salitja" (2015), telonera de la cantant Chenoa a l'Escenari Dial de Girona (2016).
 

Més informació

  • Lydia Torrejón. (Web oficial)
  • Lydia Torrejón. UniverSalt, 22 de març de 2013.
  • Lydia Torrejón enfonsa el teatre municipal de Salt. TotSalt, 30 d'abril de 2012.
  • Castillón, Xavier. A l'amor i el desamor. El PuntAvui, 25 d'abril de 2012.
  • La cantant i compositora saltenca Lydia Torrejón presenta el seu nou treball musical el pròxim dissabte al Teatre de Salt. TotSalt, 25 d'abril de 2012.
  • Castillón, Xavier. Una nova veu. El PuntAvui, 12 de maig de 2011.
Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal