« Tornar a la web de la Biblioteca Pública de Salt Iu Bohigas

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona

Imprimir

Mayol i Ibàñez, Frederic

Frederic Mayol i Ibàñez (Barcelona, 1966)

Biografia

Frederic Mayol va néixer a Barcelona i viu a Salt des de fa una pila d'anys. Ja de ben petit li agradava inventar-se històries i llegendes, fins i tot va guanyar algun premi al col·legi. Més endavant, col·laborà a la revista de l'escola i, amb divuit anys, va escriure la seva primera novel·la, que actualment està endreçada en un calaix a l'espera de ser revisada alguna dia.

Amb les seves ànsies d'aventures, es va diplomar en Arquelogia Hispànica per la Universitat de Barcelona i després es va llicenciar en Geografia i Història per la UNED. Actualment treballa a l'Arxiu Municipal de Salt.

Ha quedat dues vegades finalista del Premi de Cartes Romàntiques de Calafell i ha obtingut la primera beca d'estada a Hugonea, la Casa de l'Escriptor, al País Basc.

En Frederic va tenir la seva primera incursió en la literatura amb la publicació de la novel·la juvenil "L'aniversari robat" (2006), que va ser seguida per "Selva de Tenebres" (2009) i "El lladre de paraules" (2013). Pel que fa a la narrativa per a adults, escrita en castellà, ha publicat "El mundo en una botella" (2009). La seva segona obra, "Inolvidable verano" (2012), s'ha publicat amb el pseudònim de Gabriel Ibáñez. "Inmunodeficiencia sentimental" (2016) és  la seva darrera obra..
 

Més informació

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal