Control amb mà de ferro

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 02-11-2011 Pàgina 50

El domini de Toni Bou (Montesa) en el trial mundial ja és escandalós. Ahir va tornar a demostrar la seva autoritat en la 24a edició del trial indoor Ciutat de Girona, la cita clàssica de la diada de Tots Sants. El pilot de Piera va guanyar la prova i va consolidar el lideratge del campionat d'Espanya, després d'haver aconseguit també la victòria a Saragossa. Al podi el van acompanyar Albert Cabestany (Sherco) i Jeroni Fajardo (Ossa), mentre que la sorpresa va ser l'eliminació d'Adam Raga (Gas Gas) en la primera volta, a causa d'un recorregut molt discret.

El públic gironí va omplir les dues terceres parts del pavelló de Fontajau, tot un mèrit tenint en compte la conjuntura econòmica actual,...