CLER

CLER - Club de lectures recomanables

Cinder

Meyer, Marissa. Cinder. Barcelona: Edicions 62, 2012. 432p. (Col. Illa del temps, 77)

Cinder és una ciborg que viu amb la seva família adoptiva a Nova Pekín. Es guanya la vida reparant robots i visors, i ha aconseguit ser la millor mecànica de la ciutat. Tot i això, per la seva tutora no és més que una aberració i si no fos perquè en treu benefici econòmic, ja l'hauria abandonada. Els esdeveniments es precipiten quan la germanastra de Cinder contrau la letumosis, una plaga mortal que està devastant la Terra. La madrastra l'entrega als equips d'investigació de la malaltia, per a què experimentin amb ella. A partir d'aquí, Cinder comença un procés que la durà a descobrir els seus vertaders orígens, així com a deixar aflorar la seva part més humana i enamorar-se del príncep Kai. Sobre ells però, recau una gran amenaça provinent de Lluna, on la seva emperadriu Levana vol aconseguir el control de la Confederació Oriental i de tota la Terra per sobre de tot.

El llibre és el primer de l'autora Marissa Meyer i la primera part de "Cròniques lunars", que continuarà amb Scarlet (2013), Cress (2014) i Winter (2015). El llibre està editat en català per Edicions 62 i en castellà per Mondadori.

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

  1. Si Laura, aquest també promet. Segons he llegit, estarà basat en la història de la Caputxeta Vermella i s'enllaçarà amb Cinder. A veure com ho fa l'autora...

  2. Ahir, 21 de febrer, va sortir a la venta la continuació: Scarlet (Cròniques Lunars 2).
    Espero poder-lo llegir ben aviat.

Escriu el teu comentari