Loading...
Club de Caldes de Malavella
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

En Pau juga a tennis

per:
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

 

La Magalí torna a publicar una de les històries d'en Pau. Vet aquí un altre títol de la col·lecció de la que ja us vaig parlar en una entrada anterior.

Aquest vegada l'esport escollit és el tennis i els seus protagonistes juguen una competició mixta, alguns amb cadira de rodes i altres sense.  Al pròleg, escrit per Ivan Tubau, President del Consell Català de l'Esport, hi llegim:

Practicar esport ens fa millors persones i ens ajuda a aprendre moltes coses. Esports com el tennis ens ensenyen a respectar un reglament, a concentrar-nos i  a ser més hàbils. I això ho pot aprendre tothom, tant si està assegut en una cadira de rodes com si no. Aquesta és la màgia de l'esport: ens fa iguals a tots i ens permet viure millor gràcies a uns valors que perduren per tota la vida.

En la publicació hi han col·laborat el Consell Català de l’Esport, la Federació Catalana de Tennis, la Fundació Tommy Robredo, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el club GEIEG, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FPCEE).

Llegim també la notícia a el diari El Punt/Avui.

Un conte infantil de Grand Slam

Moltes felicitats Magalí. Ens encanten els contes d'en Pau!

Aquí la teniu, a la presentació del llibre a la fundació Federació Catalana de Tennis.

Nou comentari