Loading...
Club de Caldes de Malavella
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

Els contes de la Magalí

per:
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

Potser no ho sabeu però la Magalí del club de lectura escriu uns contes fantàstics. Estan adreçats a nens d’entre 7 i 9 anys i els edita Pedra de Toc. El protagonista és en Pau, un nen de set anys que va amb cadira de rodes. Ell mateix es presenta: “Em dic Pau i tinc set anys. Quan surto de casa, tothom es fixa en mi. Deu ser per la meva cadira de rodes de color groc…A mi m’agrada molt. Hi ha nens que em pregunten si estic malalt o si m’he fet mal. No, no estic malalt. Tinc una paràlisi i no puc moure gaire les cames” . En el primer conte de col•lecció en Pau ens explica com és la seva vida quotidiana i la seva relació amb els pares i els amics. A través dels seus sentiments: ràbia, alegria, tristesa…convivim per uns moments amb un nen amb la mobilitat reduïda però amb una gran vitalitat. Els dos contes següents: “En Pau juga a bàsquet” i “En Pau fa atletisme” conviden als nens amb discapacitat a gaudir de l’activitat esportiva. Com diu la pròpia autora: “Seria injust que una persona amb alguna discapacitat es perdés els valors que transmet l’esport”.
El conte d’”En Pau juga a bàsquet” el van presentar en Marc Gasol i Anna Pruna, l’anterior secretària d’estat de l’Esport ja fa uns mesos. Aquesta és la notícia.

El Govern aposta per un "esport inclusiu" on les modalitats per a discapacitats s'integrin en les federacions uniesportives corresponents

El quart llibre editat fins el moment és “Les paraulotes d’en Pau”, on se’ns dóna a conèixer la importància de fer servir paraules amables i no paraulotes que “si fa no fa són de la mida de les altres paraules, però en fer-les servir es tornen grosses, cauen com un llamp, fan mal, fan por...”
Al final de cada llibre hi trobem jocs que ens ajuden a aprofundir més en el relat.
No us els perdeu, els tenim a la biblioteca gràcies a la donació que ens fa la Magalí sempre que n’edita un. Esperem que en vinguin molts més.
Moltes gràcies Magalí!

Comentaris

Yris
20 de febrer de 2011 - 08:21

Qué bé poder llegir històries per infants que tenen diferencies!

Gracies a l'escriptora! i per la informació!

Magalí
27 de gener de 2011 - 11:10

MOLTES GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS! M'eixamplen el cor.

Eulàlia
25 de gener de 2011 - 09:33

Molt bonic Magalí, ja sabem que regalarem a les properes festes d'aniversari.
Et felicito !!!
Gràcies,

Blanca
22 de gener de 2011 - 20:18

Ostres, tu! Mai faig cap comentari, però ara no em puc estar. FELICITATS per la Magalí! M'agrada. En quant n'agafi un li explico els meus nens.

Montserrat
21 de gener de 2011 - 21:10

Ostres Magalí, no en tenia ni idea! Doncs endavant que sembla que han d'estar molt bé!

Nandes
21 de gener de 2011 - 12:16

Un 10 ben rodó per tú Magalí !!! ;-)) Sí és que hi tenim gent més que trempada al Club, ejeje

Mila
21 de gener de 2011 - 11:00

Es que tenim un club de luxe!!!!!!

Si algú en vol comprar jo els vaig trobar a la Llibreria Solés...

Nou comentari