CLER

CLER - Club de lectures recomanables

Premis Joaquim Ruyra i Josep M. Folch i Torres 2010

Divendres 17 de desembre es van atorgar els premis literaris de la tradicional Nit de Santa Llúcia. El 37è Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil ha estat pel tàndem format per Salvador Macip i Sebastià Roig i la novel•la Ullals. El 48è Premi Folch i Torres de novel•la per a nois i noies ha estat per David Nel•lo i la història Ludwig i Frank.

Ullals és un thriller trepidant, ple de fantasia i terror inspirat en una notícia publicada el 2006 i que parlava d'uns pressumptes maltractaments petits per uns nois estrangers en un reformatori situat a l'Alt Empordà. No és la primera vegada que Salvador Macip i Sebastià Roig escriuen junts. Ja ho varen fer a la novel·la per adults Mugrons de titani. Ara l'escriptura a quatre mans de Ullals els ha valgut el Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil.

Ludwig i Frank és la història de dos nens molt diferents, que provenen de móns oposats, però que alhora tenen moltes coses en comú. Una història sobre el destí i com aquest fa que els nostres camins es creuin amb els dels altres. David Nel·lo és escriptor i músic, amb una llarga carrera literari a les esquenes i un bon nombre de premis a les prestatgeries. Ara ja en té un més, el Premi Josep. M Folch i Torres de novel·la per a nois i noies.


 

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari