CLER

CLER - Club de lectures recomanables

Tirallongues del cel i la terra de Gianni Rodari

Recomanem un clàssic per aquest estiu, un recull de poemes escrits amb una gran imaginació que tracta temes molt diversos i originals com ara que els gats tenen un diari, que un ascensor es transforma amb astronauta, que els accents desapareixen o que els oficis tenen colors...
Rodari, com sempre, no deixa indiferent als lectors i els seus poemes no deixen de ser jocs de paraules, rimes i significats plens d’humor, diversió i també de crítica social.
Amb aquest llibre, Rodari va començar a fer-se conegut entre el gran públic i avui dia, després de complir-se 35 anys de la seva mort, els seus llibres es continuen reeditant.

Tirallongues del cel i la terra, publicat en català per Estrella Polar i amb il.lustracions de Bruno Munari, arrossega pel món de la fantasia a nens i a adults.

Ah!, i no es perdeu el poema “Marededéu d’agost”, molt encertat per aquestes dates: “...Quan jo seré president / faré un decret per a la gent: /”Regla número u:/ a ciutat no s’hi queda ningú; /tothom a fer la vacança, /paguem nosaltres sens recança...”

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari