CLER

CLER - Club de lectures recomanables

Concurs de literatura infantil i juvenil 2017. CONTES ESBOJARRATS.

Servei de Biblioteques - Diputació de Girona, amb el suport del grup CLER (Club de Lectures Recomanables) ha convocat el I Concurs de literatura infantil i juvenil 2017. El tema d’aquesta primera edició és CONTES ESBOJARRATS.

El concurs es du a terme a les biblioteques Biblioteca Pública Iu Bohigas de Salt i biblioteca Massagran de Salt, Biblioteca Municipal de Tossa, Aula de Lectura de Sant Julia de Ramis, Biblioteca de Vidreres, la sala de lectura Cau de lluna d’Argelaguer, Biblioteca Arbúcies, la sala de lectura “wiki” de Sant Jaume de Llierca, la sala de lectura de Campllong, la biblioteca Les Homilíes d’Organyà de Bolvir, Biblioteca Palamós i la Biblioteca Sant Feliu Guíxols

Hi ha tres categories per grups d’edat: de 6 a 8 anys, de 9 a 11 i de 12 a 14. L’entrega de premis es faci per la revetlla de Sant Jordi a cada una de les 12 biblioteques.

Participa i podràs guanyar un lot de llibres. Més informació a la teva biblioteca. Tens temps fins el 31 de març.

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

  1. Bon dia,
    Estic interessada a participar en aquest concurs de St.Jordi, ja que fa poc vaig posar per escrit un conte creat per mi que els hi vaig explicar a les nenes i els nens del meu esplai, esplai Oriols!
    Atentament:
    Elia Marcela González Mas

Escriu el teu comentari