CLER

Club de Lectures Recomanables

Los tres manzanos

Los tres manzanos. Gerhard Oberländer.Gerhard Oberländer va publicar aquest àlbum l’any 1958 a Alemanya; el 2017 és editat per primer cop en castellà per l’Editorial Niño.
L’autor explica la història de tres pomeres, tres arbres que creixen junts envoltats d’espantaocells, animals i insectes de tot tipus. Al llarg de dos anys hauran de superar èpoques de fred i de tempestes, però també viuran mesos de calor i bonança. Així, podem veure com passa el temps, i com canvien les estacions de l’any.
Les il•lustracions són clares, riques en detalls, i de colors vius, molt característiques dels àlbums dels anys 60. El text es presenta en estrofes de 4 versos, cadascuna de les quals és també una imatge poètica que acompanya i complementa el dibuix.
D’aquest àlbum, poc conegut actualment, en destaquem la capacitat d’evocar el pas del temps de manera senzilla, poètica, sense filtre, només mostrant què passa al nostre entorn i mostrant com la natura resol els inconvenients que sorgeixen en el dia a dia.
 

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

simple_captcha.jpg
(escriviu el codi de la imatge)