Loading...
Club de lectura Llegir per gaudir
Biblioteca Comtat de Cerdanya

Haruki Murakami. Tòquio blues (octubre 2011)

per:
Biblioteca Comtat de Cerdanya

Encetem la temporada 2011-12 del club de lectura amb la novel·la Tòquio blues, de l'escriptor japonès Haruki Murakami (Kyoto, 1949). Aquesta novel·la està considerada el clàssic modern per excel·lència de la literatura japonesa i ha tingut un èxit aclaparador arreu del món.

Tòquio Blues, com la majoria de les seves novel·les, ens parla de la pèrdua de l'amor i dels intents, moltes vegades frustrats, per recuperar-lo. Narra l’educació sentimental d’un jove estudiant al Tòquio dels anys seixanta que s’enamora perdudament d’una noia impenetrable. Tòquio blues és una història tendra, escrita amb to melodramàtic i sensual i amb un ritme molt àgil, que ens narra de manera equilibrada i amb una mescla de malenconia i humor les angoixes adolescents i el trànsit a l’edat adulta.

Haruki Murakami va començar a escriure el 1979 i fins el dia d'avui ha publicat una tretzena de novel·les i nombrosos relats curts. La seva obra ha traspassat les fronteres del Japó i ha estat traduïda a diversos idiomes. Murakami ha esdevingut un autor de prestigi mundial i ha estat guardonat amb diversos premis, com el Premi World Fantasy el 2006, el Premi Jerusalem l’any 2009 o el Premi Internacional Catalunya 2011.

La trobada serà dimarts 25 d'octubre a les 20:30 h.

Guia de lectura

+ informació:

Murakami a la viquipèdia

Web oficial de Murakami       

Premi Internacional Catalunya 2011

 

   

 

 


 

Nou comentari