Loading...
Club de Caldes de Malavella
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

Fotos de l'escapada a Reus i Tarragona

per:
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

Aquí teniu les fotos d'aquest cap de setmana. He fet una selecció però en tinc més. Si les voleu totes us les puc passar, n'he suprimit moltes de l'Institut Pere Mata.

Reus i Tarragona 1

Reus i Tarragona 2

A mesura que m'aneu enviant fotos aniré obrint enllaços, així podreu saber si n'hi ha de noves. D'aquí uns dies les agruparé en una sola carpeta. De moment aquí en teniu quatre més.

Reus i Tarragona 3

Comentaris

Mila
17 de febrer de 2011 - 17:23

El secret ha estat la predisposició de totes i alguns pocs nois a fer d'aquesta escapada una experiència per repetir. De bon matí ja vàrem riure perquè no ens varem entendre amb la Mercè per trobar-nos al tren, a partir d'aquí les ganes de riure, de veure coses noves, de compartir converses i bon ví, van fer la resta. Una excursió inesperada a un lloc que ens va inunda les retines de bellesa i color; una bona xocolata desfeta; un passeig tranquil per una ciutat amable i acollidora, una commovedora obra de teatre de la que, en certa manera, ens sentíem protagonistes, un sopar de gorra en companyia dels actors i actrius i del director i el responsable del text, un bon gin-tònic (imprescindible) en una ferreteria i a l'endemà una bona excursió al casc antic de Tarragona rematada amb un bon arròs amb tòfona i galeres...

En resum, un cap de setmana perfecte...

Mercè
17 de febrer de 2011 - 12:10

Queda dit i promès doncs! Me n'he oblidat de dir-vos que l'autora de la majoria de les fotos és la Mila, totes les artístiques són seves. Crec que és de justícia comentar-ho. Les altres són de la Montse i meves.
Algú més en va fer? no ho recordo.

Nandes
17 de febrer de 2011 - 09:06

ajajaja, veig que triomfa el meu pentinat pro-primaveral ... quan fem la sortida al Delta "vos farem amb la Mersedes una performance entre els joncs i els arrossars que vos quedareu garratibatssss"

Magalí
16 de febrer de 2011 - 19:50

són unes fotos precioses per un cap de setmana ME MO RA BLE!!! i la mimosa donava un toc primavarenc al cabell xulíssim. Les fotos no sempre fan justícia...

Mercè
16 de febrer de 2011 - 14:11

A la de l'autobús estàs esplèndida també...aquesta mirada a l'infinit...

Nandes
16 de febrer de 2011 - 13:21

ejem... no calia penjar la de la mimosa ... ja prou cara de "cabbagepatchkind" que faig sense adornos ajajajaj ;-))

Arantza
15 de febrer de 2011 - 18:19

Un recull bonic i variat. Les millors fotos, sens dubte, a part de les artisitques que sempre queden bé, són la dels Tarongers (que és podria incloure en el grup d'artístiques) i la de la Montse amb la Mimosa "La batalla contra la mimosa". Molt bons recull per recordar.

Nou comentari