Loading...
Club de Caldes de Malavella
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

Presentem "El gol" de Roser i Pep Rimbau.

per:
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

Com us havia comentat en un post anterior, l’artista de Caldes, Pep Rimbau, ha il•lustrat un conte per nens i nenes que presentarem aquest proper dissabte 1 de juny a la 1 a la biblioteca. Abans, a les 12 del migdia, la Marietta Contacontes ens explicarà contes de la mateixa editorial: Takatuka. La sessió és titula: La princesa que volia ser pirata.

 


El Gol (Takatuka, 2012) explica la història d’en Jan, un nen que cada dia va al parc amb la seva germana, més gran que ell, i juga a futbol. Com que és el petit de la colla sempre li toca fer de porter. Els nens més grans diuen que és un patata però un dia, quan tot semblava que se li havia girat del revés....

Aquesta és una història molt divertida. Amb un llenguatge senzill explica problemes complicats, i les il•lustracions d’en Pep són extraordinàries. Ho podeu comprovar vosaltres mateixos. En aquest enllaç hi trobareu 3 pàgines del conte.

El Gol



 

L'autora: Roser Rimbau (1968) és escriptora de contes infantils des de que l’any 2006 va guanyar el premi Comte Kurt amb En Naïm s’ha descolorit!. Té altres títols com Laura i el Nadal (2007) o De què treballa l’Aniol? (2009). És periodista però no en fa, fa de mare sense ser-ho i viu en un bosc esborrat.

L’il•lustrador: Pep Rimbau (1962) és un artista en diferents àmbits.  Aquest és el seu primer treball com a il•lustrador de contes infantils. Ell mateix es fa la crítica a les il•lustracions del El Gol”"Han volgut ser les adequades, una mica fredes em sembla. Algunes són del millor que he fet, això segur”. No hi estic d’acord. No crec que siguin fredes, a mi em van agradar de seguida perquè donen força a la història. Sumen. També hi col•labora la Dora Vogel, que va fer els primers esbossos.

En Pep ha fet un original vídeo de presentació.

Al final de l'acte, hi haurà un petit vermut.

Nou comentari