Loading...
Club de Caldes de Malavella
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

Es dirà Valentina

per:
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

Divendres passat vam comptar amb la presència d’en Bernat Puigtobella, conegut per ser l’editor de la revista digital Núvol. Nosaltres vam parlar de teatre, en concret de la seva obra Fantasmes de paisà. Primer en vam fer una (molt bona) lectura dramatitzada amb un repartiment de luxe:

Magda: Mila
Papà: Montse Fernández
Helena: Montse Ariño
Nen: Eulàlia
Ell: Anna Sàbat
Acotacions: Albert Mestres

En acabat, vam analitzar aquest text que barreja personatges vius i morts, no sabem si només a dins del cap de la Magda. Va estar molt bé perquè tothom havia escollit un dels dos o tres sentits i finals possibles i el debat va ser molt entretingut. L’autor es va tornar a encarar amb una obra seva publicada l’any 2012 i que mai no ha estat representada. Ens va explicar que en realitat el que ell vol és fer una obra més coral, relacionada amb aquesta però amb més personatges. Esperem que tingui sort i la pugui tirar endavant, ja pot comptar que nosaltres hi anirem de públic 

El temps ens va atrapar i no vam poder parlar del seu projecte més conegut, la revista digital Núvol, una publicació que va rebre el premi Premi LletrA de projectes digitals 2012, atorgat per la Fundació Prudenci Bertrana i la Universitat Oberta de Catalunya. Núvol és la principal capçalera digital cultural en català. Per a les biblioteques i el món de la cultura en general és un referent.

Us enllaço amb dos articles que d’alguna manera tenen a veure amb el nostre club. El primer és sobre la publicació de l’últim llibre de l’Albert Mestres

Albert Mestres. L'instant abans de morir.

I el segon sobre l’antologia d’obres electroacústiques de Josep Maria Mestres Quadreny, a qui vam tenir de convidat al club en una sessió inoblidable.

La música electroacústica de Mestres Quadreny

Vam rematar la sessió amb un sopar del Tèrmic a la biblioteca però no vam fer fotos. 

Comentaris

Mila
17 de novembre de 2015 - 10:26

Aquestes vesprades literàries no tenen preu...

Nou comentari