Loading...
Club de Caldes de Malavella
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

Magí Sunyer

per:
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

Magí Sunyer és un escriptor tot terreny. És un d'aquells escriptors per als quals no importa el format sinó que cada idea adquireixi la forma que requereixi. Ha publicat doncs poesia (entre altres, Vacances, 2014), narrativa (l'última novel•la, Jim, 2010, i recentment la narració llarga Enlloc, tan fascinant com esfereïdora, 2019) i teatre, i a més a més molt d'assaig com a investigador universitari, des de contribucions a congressos i conferències fins a encàrrecs erudits. L'escriptura de Sunyer és molt versàtil i alhora rigorosa, al marge de les modes passatgeres.
Hem triat aquesta obra de teatre, Safira (2014), perquè tracta un tema de gran universalitat i per desgràcia molt del dia: la relació entre el dominant i el dominat. En aquest cas les relacions de Sàfira s'estableixen des de la mirada del colonitzador d'una banda i des de la mirada de gènere de l'altra. L'obra va guanyar l'any de publicació el Premi Serra d'Or de Teatre.

Albert Mestres

La sessió del club de lectura amb Magí Sunyer serà el 28 de febrer de 2020 i compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes.

Nou comentari