Loading...
Club de Caldes de Malavella
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

8 de novembre: "La Tempesta" d'Albert Roig i "Nous" d'Albert Mestres

per:
Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia

La  propera trobada del club serà poètica a més no poder. Tindrem amb nosaltres l'Albert Roig per parlar-nos del seu llibre La tempesta (Edicions 62, 2011) i presentarem el nou llibre de poemes de l'Albert Mestres  Nous (Edicions 62, 2013).

Us proposo una primera i ràpida aproximació al poeta Albert Roig a través de la web de la Fundació Ramon Llull. Hi trobareu el seu perfil biogràfic i una selecció de la seva obra.

La poesia d’Albert Roig és una mescla intel•ligent, personal i profundament lliure, de referents i interessos tan diversos com les avantguardes europees o el barroc clàssic i el català medieval i altres tradicions, amb un interès evident en les variades formes de la creació artística contemporània, una gran autoexigència formal i una calidesa molt especial.

Poetàrium: Albert Roig

Us recomano que mireu els dos vídeos. El primer, una entrevista de tres minuts que és una bona carta de presentació i un altre d’un minut on veureu que bé que recita els seus versos.


Escric poesia perquè hi ha la nit, hi ha el cos, hi ha els cor, hi ha els ulls, hi ha el riu, hi ha el mar, hi ha el cel, hi ha la font...

Nou comentari